ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν από λίγο καιρό έδωσα μια συνέντευξη για γνωστό εξώφυλλο περιοδικού πριν τη γέννηση του γιου μου και μίλησα για τις αγωνίες μου σχετικά με αυτό!

Όπως είπα και στο περιοδικό και θα μοιραστώ και μαζί σας μέσα από το blog μου, δεν ξέρω αν το έχω καθώς είμαι κοριτσομάνα! Διαβάστε παρακάτω…

Είμαι σε εγρήγορση για να τα προλαβαίνω όλα και ταυτόχρονα να μπορώ να ξεκουράζομαι, γιατί είμαι πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οπότε από τη μια είναι οι υποχρεώσεις με τη δουλειά και από την άλλη τα παιδιά, στις δραστηριότητες των οποίων δεν θέλω να είμαι απούσα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό μού δημιουργούν κούραση και άγχος, όμως από την άλλη έχω δυνατό χαρακτήρα και είμαι μαθημένη στους γρήγορους ρυθμούς. Το να είσαι έγκυος και να εργάζεσαι έχει παραπάνω δυσκολίες, ειδικά όταν υπάρχουν άλλα δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, τα οποία δεν γίνεται να καταλάβουν ότι εγώ κάποιες φορές είμαι κουρασμένη. Τις ώρες που είμαι μαζί τους απαιτούν από εμένα να είμαι μάχιμη.

Ο χρόνος που γεμίζω τις μπαταρίες μου είναι μόλις μία ώρα την ημέρα, μετά την εκπομπή και λίγο πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, γιατί το πιο σημαντικό για εμένα αυτήν τη στιγμή είναι το μωρό που κυοφορώ.

Έχω πολλή αγωνία για αυτό. Είμαι κοριτσομάνα, όμως και εγώ και ο Θέμης θέλαμε να είναι αγοράκι και νιώθω ευγνώμων που μας ευλόγησε ο Θεός. Έχω περιέργεια πώς θα είναι.

Είμαι η κλασική χαζομαμά, που βάζει τσιμπιδάκια, φτιάχνει πλεξίδες, παίζει με κούκλες. Τώρα στο αγορίστικο κομμάτι δεν ξέρω αν το έχω, σίγουρα όμως θα το προσπαθήσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here