ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Πάσχα τελείωσε και στα σπίτια όλων είναι…. γλυκά, τσουρέκια και κουλουράκια που περίσσεψαν! Και μπορεί τα παιδάκια μας να εκτιμούν τα γλυκά σε όλες τις εκδοχές τους, ωστόσο μετά από τα τοοοοοοσα που έφαγαν αυτές τις ημέρες με αποκορύφωμα την χθεσινή έχουν βαρεθεί πλέον τις κλασικές εκδοχές των παραπάνω!

Αυτό που κάνω εγώ λοιπόν με το τσουρέκι που μου περίσσεψε είναι να του αλλάζω κάπως την εκδοχή και να μεταμορφώνω με το μίξερ κουζίνας μου σε…. γλυκό ψυγείου! Διαβάστε παρακάτω…

Ένα εύκολο και πολύ νόστιμο γλυκό που θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους καλεσμένους σας!

Το πιο νόστιμο πεντάλεπτο γλυκάκι για τον απογευματινό καφέ μετά το πασχαλινό τραπέζι! Η συνταγή που θα σας ξετρελάνει!

Ιδού λοιπόν η συνταγή:

  1. 1 τσουρέκι
  2. 2 φακέλους κρέμα στιγμής
  3. 1 φάκελο σαντυγί στιγμής
  4. 1 φλυτζάνι τσαγιού νερό
  5. 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  6. καρύδια

 

Οδηγίες

Σε ένα ταψάκι στρώνεις το τσουρέκι σε φέτες. Σε ένα κατσαρολάκι βράζεις το νερό με την ζάχαρη και περιχύνεις το τσουρέκι τόσο όσο να είναι μελωμένο.

Φτιάχνετε την κρέμα στιγμής έτσι όπως λέει η συσκευασία.

Την στρώνω πάνω από το τσουρέκι και την αφήνω λίγο να σφίξει.

Φτιάχνω την σαντυγί όπως λέει η συσκευασία και την στρώνω πάνω από την κρέμα.

Τέλος γαρνίρω με τριμμένο καρύδι ή με αμύγδαλο ή φυστίκι αιγίνης. Το τοποθετώ στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει. Σερβίρετε και απολαμβάνετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here