ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Πάσχα στην Αθήνα μπορεί να ακούγεται σαν…. μαρτύριο για κάποιους αλλά για εμάς τους αισιόδοξους είναι ευκαιρία να χαρούμε την πόλη! Πόσες φορές δεν θέλησες να πας κάπου αλλά σκέφτηκες την αναμονή, την κίνηση ή το ότι δεν θα βρεις να κάτσεις;

Βρήκαμε λοιπόν τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε με τον καλό ή τα παιδάκια σας και να νιώσετε ότι είστε σε άλλη πόλη! Διαβάστε παρακάτω…

Το κέντρο τώρα που αδειάζει είναι υπέροχο και σίγουρα ένας περίπατος στην πλάκα θα σας ανανεώσει! Αν όμως έχετε βαρεθεί τα κλισέ, ιδού:

Εθνικός Κήπος

Βρίσκεται τόσο κοντά μας και οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει ούτε μια βόλτα σε αυτόν.

Για όσους, λοιπόν, απλά θέλουν να ξεφύγουν για λίγο τις μέρες του Πάσχα, τότε είναι μία καλή ευκαιρία για περίπατο σε αυτόν τον πραγματικά ιδιαίτερο κήπο.

Να σημειωθεί επίσης πως είναι ανοιχτός όλες τις ημέρες του χρόνου, από την Ανατολή μέχρι τη Δύση του ήλιου.

Το χτένισμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες απόψε! Η δική μου πρόταση….

Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου

Δέντρα, πουλιά, λουλούδια και τα φθαρμένα ανάκτορα δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό σε απόσταση μόλις μισής ώρας από την Αθήνα.

Προσπάθησε να περπατήσεις σε όλα τα υπέροχα μονοπάτια και να φτάσεις μέχρι πάνω στους βασιλικούς τάφους, οι οποίοι και είναι σχεδόν κρυμμένοι στο βουνό.

Επίσης, στην περιοχή ζουν και τα μεγαλύτερα ελάφια της Ευρώπης (κόκκινα ελάφια), το βάρος των αρσενικών φτάνει έως και τα 200 κιλά.

Πώς να διακοσμήσετε το Πασχαλινό τραπέζι! Οι εύκολες ιδέες που κάνουν την διαφορά!

Στον άγνωστο καταρράκτη στην Πεντέλη

Κι όμως υπάρχει καταρράκτης στην Αττική και μάλιστα σε απόσταση 30-40 λεπτών από την Ομόνοια.

Ο εν λόγω καταρράκτης των 6 μέτρων βρίσκεται στο Ντράφι, στην Πεντέλη, και καταλήγει σε μια μικρή λιμνούλα.

Θα τον βρεις στο μέσον της… διαδρομής του ρέματος του Βαλανάρη (ξεκινά από τα υψώματα της Μαυρηνόρας και δημιουργεί το ρέμα της Ραφήνας), και συγκεκριμένα στο ύψος του Ντράφι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here