Κακά τα ψέμα όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας έχει τύχει να ζήσουμε την “απειλή” μιας άλλης γυναίκας! Έχει υπάρξει δηλαδή κάποια γυναίκα η οποία θα τύχει να κοιτάξει λίγο παραπάνω τον άντρα μας.

Στην περίπτωση δε που ο άντρας μας είναι γοητευτικός και όμορφος σίγουρα κάποια γυναίκα θα βρεθεί να τον φλερτάρει είτε μπροστά μας, είτε πίσω από την πλάτη μας. Διαβάστε παρακάτω…

Μοιραία λοιπόν όταν έρχεται αυτή η στιγμή, αρχίζουμε να νιώθουμε πως απειλούμαστε και για αυτό παρακάτω θα σε συμβουλεύσω για να ξέρεις τι να κάνεις την επόμενη φορά πριν βγεις απότα ρούχα σου.

  • Οι άντρες κολακεύονται εύκολα

Επειδή λοιπόν οι άντρες από την φύση του κολακεύονται εύκολα από το φλερτ ακόμα και τα αθώα κομπλιμέντα των γυναικών φρόντισε να μην αφήνεις τέτοιου είδους κενά στην σχέση σου. Φρόντισε να τον κάνεις να νιώθει όμορφος, να του δείχνεις ότι τον θαυμάζεις και ότι τον θέλεις ερωτικά κάθε μέρα. Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει καθημερινή δουλειά και προσπάθεια για να ανθίσει και να αποκτήσει γερές βάσεις. Έτσι θα θωρακίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα την σχέση σου και το οποιοδήποτε φλερτ μιας άλλης γυναίκας στον άντρα σου θα μείνει μόνο φλερτ.

  • Τι να κάνεις όταν μια άλλη γυναίκα την πέφτει στον άντρα σου

Πάμε να δούμε τώρα τι μπορείς να κάνεις εάν αντιληφθείς ότι κάποια γυναίκα την πέφτει στον άντρα σου. Θα δούμε ξεχωριστά δυο περιπτώσεις δηλαδή τι να κάνεις εάν αντιληφθείς ότι κάποια την πέφτει στον άντρα σου και δεν την γνωρίζεις και φυσικά θα δούμε τι να κάνεις όταν αυτή που την πέφτει στον άντρα σου είναι κάποια που ξέρεις.

  • Όταν δεν γνωρίζεις την γυναίκα που την πέφτει στον άντρα σου

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις την γυναίκα που την πέφτει στον άντρα σου αλλά έχεις καταλάβει από μόνη σου ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο ή πολύ απλά σου το είπε κάποιος ή κάποια γνωστή σου, τότε τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα μιας και δεν ξέρεις τίποτα για αυτή και άρα θα πρέπει να δράσεις άμεσα. Πρέπει να ρωτήσεις αυτόν που σου μετέφερε τα μαντάτα χωρίς φυσικά να δείχνεις πανικοβλημένη ή ότι νιώθεις μεγάλη απειλή, από πού την γνωρίζει αυτή την γυναίκα ο άντρας σου και να μάθεις πως είναι εξωτερικά. Έπειτα πρέπει να αρχίσεις με τρόπο που δεν δείχνει υστερία ή πανικό να απομυθοποιείς την γυναίκα αυτή στα μάτια του άντρα σου και παράλληλα να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Άρχισε να τον φλερτάρεις, να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να του δίνεις μεγαλύτερη σημασία. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν τακτική. Πιο συγκεκριμένα από εκεί που σε είχε συνεπάρει η καθημερινότητα και είχες παραμελήσει εσένα αλλά και τον άντρα σου μην αρχίσεις να κάνεις πράγματα τελείως διαφορετικά. Ξεκίνα σιγά σιγά την αλλαγή στην εικόνα αλλά και στην συμπεριφορά σου απέναντι του. Επίσης άρχισε να συζητάς για γυναίκες που την πέφτουν στους άντρες, πες του ότι το κάνουν από τακτική και με λίγα λόγια και με σωστό τρόπο κάνε τον άντρα σου να ξαναθυμηθεί το πόσο ερωτευμένος αλλά και πόσο ερωτευμένη είσαι και είναι μαζί σου. Αναθέρμανε την σχέση σου λοιπόν και διώξε μια και καλή την οποιαδήποτε γυναίκα την πέφτει στον άντρα σου.

  • Όταν γνωρίζεις την γυναίκα που την πέφτει στον άντρα σου

Τώρα στην περίπτωση που γνωρίζεις την γυναίκα που την πέφτει στον άντρα σου τότε έχεις δύο επιλογές. Ή θα της πεις κατάμουτρα ότι ξέρεις τι κάνει και να το σταματήσει ή θα πρέπει να την απομυθοποιήσεις στα μάτια του άντρα σου. Έχε στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες που την πέφτουν στον άντρα μιας άλλης γυναίκας συνήθως το κάνουν κατ΄ εξακολούθηση οπότε δεν θα είναι δύσκολο να ανοίξεις τα μάτια του άντρα σου. Κατά την γνώμη μας το πιο σωστό είναι να καταστήσεις σαφές στη “ξελογιάστρα γυναίκα” που την πέφτει στον άντρα σου ότι έχεις καταλάβει τι κάνει και ότι δεν θα την αφήσεις να συνεχίσει ανενόχλητη. Επίσης θα πρέπει να μην κάνεις σκηνές αλλά και να μην ρίχνεις το επίπεδο σου. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιγράφεις αυτά που κάνει ή το ντύσιμο, το στιλ και τους τρόπους της γυναίκας που φλερτάρει με τον άντρα σου. Αντίθετα πρέπει κάθε φορά που την βλέπεις να τονίζεις την δική σου προσωπικότητα αλλά και να είσαι διαχυτική με τον άντρα σου. Όταν γνωρίζεις την γυναίκα που την πέφτει στον άντρα σου μπορείς να την σταματήσεις αρκεί να έχεις επίπεδο και μια δυνατή σχέση με τον άντρα σου.