Δεν ξέρω αν σας τυχαίνει και εσάς αλλά το λούσιμο που πρέπει να είναι απόλαυση είναι μια υποχρέωση που πολλές φορές δεν βγαίνει μέσα στην καθημερινότητα!

Τα παιδιά, η δουλειά, οι υποχρεώσεις, η νύστα που στις 22.00 κάνει τα ματάκια μου να κλείνουν κάνει την κατάσταση πολύ δύσκολη! Διαβάστε παρακάτω…

Και άντε τώρα να πρέπει να είσαι λαμπερή! Να περιμένουν να σε δουν με το μαλλί υπέροχο, καθαρό φτιαγμένο… Ε! Δεν είναι πάντα εύκολο κορίτσια! Έχω βρει όμως το τέλειο μυστικό!

Το ξέρετε το ξηρό σαμπουάν της klorane; Είναι το πρώτο σαμπουάν που δημιουργήθηκε το 1971 και είναι απλά αυτό που χρειάζεστε για να βγείτε από την δύσκολη θέση!


Προσωπικά ενώ θέλω πάρα πολλές φορές να λουστώ, κάποια στιγμή δεν τα καταφέρνω! Νυστάζω, κάτι θέλω να κάνω, με τρέχουν οι κόρες μου και πηγαίνω στην εκπομπή το πρωί έχω μια τάση για λιπαρότητα το μαλλί είναι χάλια και… τι κάνω; Αρχικά χτενίζω λίγο τα μαλλιά μου, βάζω λίγο προϊόν από απόσταση 30 εκατοστών και αμέσως βλέπουμε πόσο όγκο πήρε η ρίζα!

Super Διαγωνισμός You & Me! 2 τυχερές κερδίζουν από ένα μοντέρνο backpack!


Και επειδή μπορεί να πηγαίνουμε κομμωτήριο, για να διατηρούμε το χτένισμα μας περισσότερες μέρες είναι η ιδανική λύση! Εγώ το έχω στην τσάντα μου και όποτε νιώσω λίγη λιπαρότητα πάω στο μπάνιο και φρεσκάρομαι! Το παίρνω πάντα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου ή από τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center και αν το κάνετε και εσείς, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε!