Οι πρώτες μέρες της Άνοιξης έφτασαν και όπου να ναι θα “σκάσουν μύτη” και οι αλλεργίες σου!

Έτσι σκέφτεσαι πως θα αντιμετωπίζεις σχεδόν όλη μέρα φτέρνισμα, μάτια που “τρέχουν”, συνάχι, αλλά και ένα make up που σταδιακά εξαφανίζεται και αποκαλύπτει όλες τις ατέλειες και τις κοκκινίλες σου. Διαβάστε παρακάτω…

Για να μην αγχώνεσαι μπορείς να ακολουθήσεις 5 εύκολα τρικς ακόμη και τις μέρες που οι αλλεργίες σου σε τρελαίνουν.

1. Ώρα για λίγο contouring.

Ένα από τα συμπτώματα της αλλεργίας σου είναι το πρήξιμο στο πρόσωπο; Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς, μιας και οι φωτοσκιάσεις θα σε βοηθήσουν να κρύψεις τις κοκκινίλες, το πρήξιμο, τις ατέλειες και να τονίσεις τα όμορφα χαρακτηριστικά σου.

2. Μείωσε τις κοκκινίλες.

Είσαι με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι, γιατί το συνάχι δεν σταματάει; Προσπάθησε κάθε φορά να εφαρμόζεις μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας στην περιοχή της μύτης για να μειώσεις την ξηρότητα και την κοκκινίλα.

3. Φαγούρα στα μάτια και πρήξιμο.

Πριν εφαρμόσεις το concealer ή την πούδρα σου, κάνε κομπρέσες με χαμομήλι που θα μειώσουν το αίσθημα της φαγούρας και το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών.

4. Φυσικό beauty look.

Αν τις μέρες της έξαρσης δεν μπορείς να φορέσεις σκιές ή μολύβι ματιών, μπορείς να εφαρμόσεις λίγη αδιάβροχη μάσκαρα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τονίσεις τα μάτια σου.

5. Χρησιμοποίησε ένα spray νερού που θα σε ανακουφίζει.

Ψέκασε το πρόσωπό σου τις στιγμές, που δεν μπορείς να σταματήσει να φτερνίζεσαι ή έχεις έντονη φαγούρα στα μάτια. Θα ανακουφιστείς στο λεπτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχνάς τα αντιισταμινικά σου!