Αγαπημένες μου… όπως ξέρετε πολύ καλά για μένα η καλή διάθεση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου.

Έτσι, φροντίζω σε ότι και εάν κάνω, είτε αυτό είναι εντός είτε εκτός πλατό, να προσθέτω μια δόση αισιοδοξίας γεμάτη χαμόγελο και λάμψη! Διαβάστε παρακάτω…

Αυτός εξάλλου είναι και στόχος μου και για να ξεκινήσω όμορφη και λαμπερή και τη φετινή χρονιά, που θα γίνω για τρίτη φορά μανούλα. Μην ξεχνάς ότι η ζωή μπορεί να έχει μια sparkling πλευρά που κάθε μέρα σε καλεί να την ανακαλύψεις…Γι’ αυτό μόνο τυχαία δεν είναι η νέα τάση για sparkling beauty items που θέλουμε να αποκτήσουμε όλες για να συμπεριλάβουμε στην ρουτίνα ομορφιάς μας.

Σήμερα όμως επέλεξα να σας μιλήσω για τα Liposan Original Sparkle Edition, τη νέα πασπαλισμένη με glitter συλλεκτική σειρά του Liposan, η οποία ήταν μια ανακάλυψη, που έκανα πρόσφατα και πραγματικά με ενθουσίασε.

Και αυτό γιατί το αγαπημένο μου εδώ και χρόνια lip balm με τη γνώριμη  ευεργετική του σύνθεση έγινε ακόμη πιο fun μέσα από μια glitter συσκευασία, που θα βρεις σε 6 σούπερ φανταστικές αποχρώσεις (αστραφτερό ροζ, φούξια, κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημί).

Έτσι, μπορώ να έχω μια διαφορετική συσκευασία πάντα μαζί μου για να προσφέρω στα χείλη μου την προστασία αλλά και την ενυδάτωση που έχουν ανάγκη μέσα από την αγαπημένη μου glitter απόχρωση, η οποία θα δώσει μια πινελιά λάμψης στην καθημερινότητά μου.

Το liposan είναι ένα προϊόν που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια γιατί προσφέρει στα χείλη μου έξτρα ενυδάτωση και θρέψη, ενώ παράλληλα τα θωρακίζει και τα προστατεύει από τα σκασίματα.Το χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ το έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου ακόμη και για γρήγορα ρετούς μέσα στην ημέρα. Μάλιστα όταν οι φίλες μου με ρωτούν πως τα χείλη μου πάντα είναι τόσο καλά ενυδατωμένα εγώ δεν διστάζω να τους αποκαλύψω το μικρό μυστικό μου… που δεν είναι άλλο από το θαυματουργό αυτό μπλε stick, που είναι το must-have μου για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου!

Σημείωσε ότι το αγαπημένο Liposan Original  χαρίζει στα χείλη προστασία για 12 ώρες χωρίς χρώμα, ενώ παράλληλα τα θρέφει και τα ενυδατώνει μέσα από ένα λείο και απαλό τελείωμα. Με άλλα λόγια με λίγες μόνο κινήσεις τα χείλη μου είναι έτοιμα για φίλημα μέσα από ένα υπέροχο sparkling beauty item, που θα γίνει ο καθημερινός σύμμαχος ομορφιάς μου για την ενυδάτωση των χειλιών!  Βάλε λοιπόν το καλύτερο χαμόγελό σου και λάμψε για να νιώθεις όμορφη και όμορφα, όπως και εγώ κάθε στιγμή!