Μπορεί να λένε πως το κόκκινο κραγιόν είναι το «κλειδί» για το πιο εντυπωσιακό beauty look μαζί του, αλλά εμείς έχουμε άλλη άποψη!

Το παν είναι το γεμάτο νόημα βλέμμα. Δεν λέμε να το παρακάνεις με ένα smokey-eye look, αλλά να τονίσεις το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Διαβάστε παρακάτω…

Δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω tips και πίστεψε μας όχι μόνο θα σε κοιτάει στα μάτια, αλλά και εσύ θα νιώσεις περισσότερο αυτοπεποίθηση!

Δείτε ακόμη: Τολμήστε το! Η νέα τάση στο μακιγιάζ που πρέπει να υιοθετήσετε…

  • Βάλε μια σκιά απαλού χρώματος η οποία να ξεκινάει από τη γραμμή των βλεφαρίδων και να τελειώνει στα φρύδια. Προτίμησε το απαλό ροζ χρώμα για λευκές επιδερμίδες και το γκρι για πιο σκούρες.
  • Το πιο σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ που φωτίζει τα μάτια είναι το concealer. Χωρίς αυτό όσο τέλεια και αν βαφτείς, κάτι θα φαίνεται πως λείπει από το μακιγιάζ σου. Οπότε το πρώτο και  το πιο σημαντικό βήμα είναι να απλώσεις το concealer γύρω από τα μάτια ώστε να φωτίσεις την περιοχή των ματιών σου και να κρύψεις τους μαύρους κύκλους!
  • Προτίμησε το λευκό μολύβι ματιών. Είναι η καλύτερη συμβουλή που δίνουν οι make up artists. Το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα μάτια σου. Ειδικά, εάν ξεκινήσεις από την εσωτερική γωνία των ματιών σου. Έτσι αυτός που κάθεται απέναντί σου θα νομίζει πως έχεις πολύ μεγαλύτερα μάτια από την πραγματικότητα.
  • Φρόντισε το σχήμα των φρυδιών σου. Το βασικό για να φαίνεται το μάτι μεγαλύτερο είναι τα σωστά φρύδια. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ λεπτά, άλλωστε τα πιο πυκνά φρύδια είναι και θα είναι τάση. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι πάντα περιποιημένα. Μην αφήνεις ποτέ τις μικρές τριχούλες που βγαίνουν. Όποτε βλέπεις μία βγάζε την και φυσικά γέμιζε τα κενά με λίγο καφέ σκιά ή μολύβι για πιο ωραίο αποτέλεσμα.
  • Για πιο έντονο βλέμμα, βάλε λίγο μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου, ουσιαστικά στη γραμμή κάτω από τις βλεφαρίδες. Μπορεί να δυσκολευτείς να το απλώσεις διότι θα νιώσεις ένα γαργαλητό, αλλά έτσι και θα τονιστούν οι βλεφαρίδες σου και θα δείχνουν πιο μεγάλα τα μάτια σου!

Δείτε ακόμη: Τέλος οι μουτζούρες! Μάθε πώς να βάζεις σωστά τη μάσκαρά σου!