ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προσέχω πολύ την εικόνα μου. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν αμελώ την εμφάνισή μου σε καθημερινή βάση.

Έτσι, φροντίζω να μην “αφήνομαι” όσο πολυάσχολη και εάν είμαι με τη δουλειά μου και την οικογένειά μου. Άλλωστε όταν με βλέπω περιποιημένη νιώθω και καλά. Το μυστικό ομορφιάς μου, εκτός από την καλή διάθεση και τον καλό ύπνο (όσο προλαβαίνω), είναι και κάτι ακόμα! Διαβάστε παρακάτω…

Δεν είναι λίγες οι φορές που η επιδερμίδα μου δείχνει θαμπή και κουρασμένη…

Τότε ακολουθώ μια γρήγορη, αλλά αποτελεσματική τελετουργία φροντίδας, που επαναφέρει τη χαμένη φρεσκάδα και λάμψη της, σε 10 μόνο μέρες, χρησιμοποιώντας το αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα Antioxidant and Anti-Fatigue Fresh Shot της Vichy.

Να λοιπόν τι κάνω με λίγες μόνο κινήσεις…

Βήμα 1: Καταρχάς λίγο πριν κοιμηθώ δεν αμελώ το ντεμακιγιάζ. Για το έντονο μακιγιάζ στα βλέφαρα εμποτίζω έναν δίσκο ντεμακιγιάζ με το κατάλληλο προϊόν και μετά τον τοποθετώ για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στα μάτια πριν τον απομακρύνω. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ ένα καλό καθαριστικό προσώπου που απομακρύνει τυχόν υπολείμματα του μακιγιάζ καθώς και τους ρύπους από το πρόσωπό.

Βήμα 2: :Μετά ταμπονάρω το πρόσωπό μου με μια βαμβακερή πετσέτα και σε στεγνή επιδερμίδα εφαρμόζω 4-5 σταγόνες από το αντιοξειδωτικό booster Liftactiv Antioxidant and Anti-Fatigue Fresh Shot της Vichy με απαλές κινήσεις, στο πρόσωπο και στο λαιμό. Το προϊόν αυτό περιέχει ένα μοναδικό κοκτέιλ ευεργετικών συστατικών, όπως καθαρή βιταμίνη C σε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης 15%, βιταμίνη E, υαλουρονικό οξύ, πολυφαινόλες θαλάσσιας πεύκης και νεοεσπεριδίνη που χαρίζει στο πρόσωπό μου όλα όσα χρειάζεται για να αποκτήσει πάλι ανανεωμένη, λαμπερή και ξεκούραστη όψη.

Βήμα 3: Αφού απορροφηθεί καλά το booster αυτό από την επιδερμίδα μου, εφαρμόζω την καθημερινή μου κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών μου, που ολοκληρώνουν τη φροντίδα μου.

Βήμα 4: Τελειώνοντας δεν ξεχνώ να εφαρμόζω την αντηλιακή μου κρέμα, η οποία θωρακίζει την επιδερμίδα μου από τις ακτίνες του ήλιου και είναι απολύτως απαραίτητη όλο το χρόνο, ακόμη και κάτω από τον ήλιο του χειμώνα. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία ευλαβικά για 10 ημέρες τα αποτελέσματα είναι ορατά στο δέρμα μου που φαίνεται πιο ανανεωμένο, λαμπερό και ξεκούραστο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here