Λίγο πριν τις γιορτές όλες θέλουμε να προσέξουμε λίγο τη σιλουέτα μας για να “μπούμε” στο… little black dress και να καταπλήξουμε τα πλήθη γεμάτες αυτοπεποίθηση! Εκτός αυτού όμως για μένα μεγάλο ρόλο παίζει και η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και φυσικά η νοστιμιά!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας αποκαλύψω το μυστικό μου, το οποίο έρχεται… από την Κρήτη! Ο λόγος για τα προϊόντα Κρητών Άρτος και συγκεκριμένα για τις Κουλουρίτσες με λιναρόσπορο και τα Παξιμάδια Ολικής Άλεσης με 4 δημητριακά και χαρούπι! Διαβάστε παρακάτω…

Φτιαγμένα από 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης είναι η πιο υγιεινή πρόταση για να αντικαταστήσω το ψωμί, ενώ μου εξασφαλίζουν τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μου χωρίς μάλιστα να καταναλώνω επιπλέον θερμίδες!

Οι Κουλουρίτσες με σπόρους λιναριού μου χαρίζουν τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και Ω3 λιπαρά ενώ είναι εξαιρετικά θρεπτικές ακόμα και για όσους έχουν υψηλή χολιστερόλη! Ενώ και τα Παξιμάδια Ολικής Άλεσης με 4 δημητριακά και χαρούπι με τονώνουν όλη μέρα μιας και το χαρούπι ήταν γνωστό από την  αρχαιότητα και τη Μινωική εποχή για τα θρεπτικά του στοιχεία!

Το καλύτερο δε είναι ότι και τα δύο ταιριάζουν ιδανικά με γιαούρτι, συνοδεύουν τέλεια με λαδερά και σούπες ενώ παντρεύονται μοναδικά με μαλακά και σκληρά τυριά για ένα χορταστικό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας!