Αγαπημένες μου… όπως πολύ καλά ξέρετε η περιποιημένη και καλοφροντισμένη επιδερμίδα είναι πολύ σημαντική υπόθεση για εμένα μια και η δουλειά μου στην τηλεόραση μου επιβάλλει να είμαι πάντα στην τρίχα.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν χάνω ευκαιρία να δοκιμάζω συχνά beauty-gadgets, που διευκολύνουν την καθημερινότητά μου κερδίζοντας λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο για μένα και την οικογένειά μου! Διαβάστε παρακάτω…

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το νέο πολυχρηστικό ηλεκτρικό trimmer του Veet, το οποίο δεν δίστασα να χρησιμοποιήσω για να δημιουργήσω το τέλειο σχήμα στα φρύδια μου για το φθινοπωρινό μου look.

Μέχρι και σήμερα, συνήθως αφαιρούσα τις περιττές τρίχες από τη ρίζα με το τσιμπιδάκι-που πίστεψέ με ήταν αρκετά επώδυνο και χρονοβόρο-ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν ήμουν σίγουρη για το ποιές να κρατήσω και ποιές όχι.

Δοκιμάζοντας το νέο trimmer πραγματικά ενθουσιάστηκα αφήνοντας πίσω μου για μια πάντα το τσιμπιδάκι και θα σας εξηγήσω ακριβώς το λόγο:

Είναι ένα απόλυτα ακριβές και εύκολο στη χρήση, που αφαιρεί τις τρίχες, χωρίς να τις τραβά, ενώ η λεπίδα του δεν έρχεται σε  άμεση επαφή με το δέρμα. Με άλλα λόγια; Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κοπείτε!

Εκτός όμως από το τέλειο trimming διαθέτει και ένα ακόμη αξεσουάρ-ένα χτενάκι- που σας βοηθήσει να δώσετε το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια σας. Έτσι, σε ελάχιστο χρόνο δημιουργείτε μόνες σας στο σπίτι το τέλειο σχήμα στα φρύδια, όπως έκανα και εγώ, και μάλιστα εντελώς ανώδυνα!

Σας έχω όμως και κάτι ακόμη… η συγκεκριμένη μίνι συσκευή αποτρίχωσης δεν είναι μόνο το απόλυτο gadget για το πρόσωπο αλλά και για τις ευαίσθητες περιοχές στο σώμα σας, όπως το μπικίνι και οι μασχάλες.

Μάλιστα χρησιμοποιώντας διαφορετικές κεφαλές και χτενάκια, που θα βρεις μέσα στο κιτ της συσκευής, μπορείς να αφαιρέσεις την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα ακόμη και από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου στα οποία δεν μπορείς να βάλεις ξυράφι ή να επιλέξεις κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης.