ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τρώγονται στο χέρι, δεν λερώνουν και είναι νοστιµότατες!

Η τέλεια λύση για παιδικό πάρτι! Διαβάστε παρακάτω…

Χρόνος προετοιµασίας: 10΄

Χρόνος αναµονής: 2 ώρες

Κόστος: €10

Μερίδες: 16 τεμ.

Υλικά

4-5 µπανάνες ώριµες, κοµµένες σε κοµµάτια 2,5 εκ.
170 γρ. δάκρυα σοκολάτας (55% περιεκτικότητα σε κακάο)
30 γρ. πολύχρωµη τρούφα σοκολάτας

Συντήρηση:

Εντός ψυγείου: 2-3 ηµέρες

Διαδικασία

1. Στρώστε σε µια λαµαρίνα φούρνου αντικολλητικό χαρτί ψησίµατος. Καρφώστε µια οδοντογλυφίδα σε κάθε κοµµάτι µπανάνας και ακουµπήστε τα στη λαµαρίνα. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 2 ώρες για να σφίξουν.

2. Γεµίστε µια µεσαία κατσαρόλα µε νερό µέχρι τη µέση. Εφαρµόστε στο χείλος της ένα µεταλλικό µπολ ίδιου µεγέθους (διαδικασία µπεν µαρί). Βάλτε την κατσαρόλα σε µέτρια φωτιά. Ρίξτε στο µπολ τα δάκρυα σοκολάτας και αφήστε τα να λιώσουν ανακατεύοντας συνεχώς µε σπάτουλα σιλικόνης.

3. Στη συνέχεια βγάλτε τα κοµµάτια µπανάνας από το ψυγείο και βυθίστε τα στη σοκολάτα, κρατώντας από την οδοντογλυφίδα. Αµέσως πασπαλίστε τα µε την πολύχρωµη τρούφα σοκολάτας και ξαναβάλτε τα στη λαµαρίνα.

Τοποθετήστε ξανά στο ψυγείο για 15΄ να σκληρύνει η σοκολάτα και να κολλήσει καλά η τρούφα. Σερβίρετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here