Έχετε καταλάβει όλοι πόσο πολύ λατρεύω, αγαπώ και θέλω να μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα μυστικά ευεξίας, γιατί όταν προσέχουμε το μέσα μας, την ενέργειά μας, το σώμα μας, το πνεύμα μας, τότε πιστέψτε με μπορούμε να είμαστε πάρα πολύ καλύτερα και να πετυχαίνουμε αυτά που θέλουμε γιατί όλα είναι στο μυαλό μας!

Έχετε ακούσει για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που έχει το λεμόνι, αλλά και για την θωράκιση του οργανισμού που μπορείτε να πετύχετε με την κατανάλωση της βιταμίνης C! Διαβάστε παρακάτω…

Θα σας πω επίσης ότι το λεμόνι έχει και λιποδιαλυτικές ιδιότητες, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε το πρωί και πριν φάτε το πρωινό σας, πριν πιείτε το αγαπημένο σας καφεδάκι, να φτιάξετε ένα ρόφημα ζεστό!

Θέλουμε χλιαρό προς ζεστό το νεράκι μας, βάζετε μέσα δύο φετούλες λεμονάκι, στύβετε και λίγο λεμόνι από πάνω και μπορείτε να βάλετε και λίγα φυλλαράκια δυόσμου!

Θέλω να σας πω κορίτσια μου επίσης ότι η πρωινή γυμναστική είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική και δεν συγκρίνεται με την γυμναστική σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας!

Αν μπορείτε λοιπόν να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο και να κάνετε την γυμναστική σας και τις διατάσεις σας, πιστέψτε με το σώμα σας ξυπνάει με τις καλύτερες συνθήκες!

Και βέβαια μετά την γυμναστική τι θέλουμε; Ένα υπέροχο χλιαρό ντουζάκι που θα μας χαλαρώσει και θα μας ξυπνήσει ακόμα περισσότερο!

Μπορείτε λοιπόν να κάνετε ένα ντουζάκι επιλέγοντας το αγαπημένο σας αφρόλουτρο!

Το αγαπημένο μας Vidal έχει το τέλειο άρωμα και βέβαια βασίζετε σε αυτά τα υλικά που φαντάζεστε, το shea butter και το αμυγδαλέλαιο! Η μυρωδιά του και η υφή του θα σας ταξιδέψουν!

Το άρωμα του almond μέσα από από το οποίο ξεπηδάει η aloe vera, το περγαμόντο, η καρύδα, το αμύγδαλο, η βανίλια και το σανταλόξυλο δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να προσεγγίσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και κάπως έτσι εύκολα να αλλάξουμε διάθεση!

Θα σας πω κι ένα τέλειο κόλπο που προσωπικά έχω υιοθετήσει! Αφού έχετε κάνει το χλιαρό ντουζάκι σας παίρνετε το παγωμένο νεράκι, ρίχνετε κυρίως στο κάτω μέρος των ποδιών, προς τα πέλματα, και αυτό βοηθάει πάρα πολύ το κυκλοφορικό σας και σας κάνει να νιώθετε ότι πετάτε!

Και αφού ετοιμαστείτε μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε!