Kορίτσια μου δεν υπάρχει γυναικοπαρέα, στην οποία δεν έχει τεθεί το ζήτημα “Να ψάξω ή όχι το κινητό του”!

Το να “ζηλεύεις” και να διεκδηκείς τον άνθρωπό σου είναι απολύτως υγιές! Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα “μαμουνάκια” ζήλιας μας προκαλούν να ψάξουμε το κινητό του!

Υπάρχει μία θεωρία που λέει ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που φίλες έχουν αρχίσει να ψάχνουν το κινητό και όντως βρήκαν κάτι! Λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, πάντως βρήκαν! Και εκεί αρχίζει μία νέα κατάσταση για το ζευγάρι η οποία μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους καταστροφικούς!

Μα θα μου πείτε, αν βρεις κάτι στο κινητό, τότε κάτι συμβαίνει, οπότε καλύτερα να το ξέρεις!

Όμως! Αρχικά όταν σας μπει το μικρόβιο πρέπει να σκεφτείτε πρώτα από όλα αν θα θέλατε να ψάξουν το δικό σας κινητό! Από την άλλη είναι τόσο σημαντικό σε μία σχέση να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη! Οπότε, προσπαθήστε να μην είστε παράλογες και κλονίσετε την σχέση σας χωρίς λόγο, γιατί ο άνθρωπός σας θα νιώσει ότι δεν τον εμπιστεύεστε, όπως σας εμπιστεύεται αυτός!

Αν τώρα έχετε υποψίες, αυτό ξεκινάει μία άλλη διαδικασία! Καλό είναι να συζητάτε τους προβληματισμούς σας και τα άγχη σας, με τον σύντροφό σας! Και γιατί όχι, καμιά φορά να του δείχνετε και τη ζήλια σας! Με μέτρο όμως!

Γι’ αυτό σας λέω κορίτσια μου, όταν σας έρθει να ψάξετε το κινητό του, σκεφτείτε το διπλά!