Το ξέρουμε καλά, το έχουμε περάσει όλοι μας! Έρχετε πάντα αυτή η στιγμή στη ζωή μας που λέμε, ως εδώ! Ήρθε η ώρα να γυμναστούμε! Και ενώ ξεκινάμε δυναμικά, μετά από λίγο κάτι γίνεται και χαλαρώνουμε ώσπου στο τέλος τα παρατάμε! Ε, λοιπόν, όχι! Αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε! Και για να δείτε πόσο αποφασισμένες είμαστε εμείς εδώ στο You & Me, σας βρήκαμε τις tοp fitness εφαρμογές, που ικανοποιούν, τους πάντες! Και αυτούς που βαριούνται, και αυτούς που είναι σε μία μέση κατάσταση, αλλά και τους fit που θέλουν κάτι νέο στη ζωή τους! Τι περιμένετε λοιπόν; Βρείτε τη δική σας ιδανική εφαρμογή και ξεκινήστε!

 

Fitbit

Η ιδανική εφαρμογή για την καταμέτρηση βημάτων και την παρακολούθηση του ρυθμού εκτέλεσης, του χρόνου και της απόστασης. Ωστόσο, η εφαρμογή Fitbit δεν σταματά εκεί. Χρησιμοποιήστε το για να παρακολουθήσετε όχι μόνο αυτό που κάνετε και όταν το κάνετε, αλλά και αυτό που τρώτε, πόσο πίνετε και ποια πρόοδος έχετε κάνει προς τους στόχους σας γυμναστικής.

30 Day Fit Challenge Workout

Η πρόκληση είναι εδώ! Έχεις 30 μέρες! Θα τα καταφέρεις; Τονίσε τους κοιλιακούς, τους γλουτούς ή και ολόκληρο το σώμα σε ένα μήνα με αυτήν την εφαρμογή. Οι ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν το σωματικό σας βάρος ως αντίσταση, ώστε να μην χρειάζεσαι όργανα γυμναστικής! Στο σπίτι, στις διακοπές σας, στην βόλτα, ακολούθησε το σχέδιο που έχει ρυθμιστεί για σένα, στο ανάλογο επίπεδο δυσκολίας!

Map My Run

Αν το τρέξιμο είναι ήδη το άθλημα της επιλογής σας ή εάν θέλετε να εντείνετε την προσπάθεια, αυτή είναι η εφαρμογή σας! Σας παρέχει ανατροφοδότηση και στατιστικά στοιχεία που βασίζονται στην απόδοσή σας, οπότε στην πραγματικότητα είναι σαν να έχετε τον δικό σας προπονητή στο πλευρό σας! Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα νέα δρομολόγια και μέρη για να τρέξετε, να δείτε τα αγαπημένα σημεία των άλλων με την online κοινότητα γυμναστικής Under Armor και να μοιραστείτε τη δική σας.

Fitness Buddy

Ο personal trainer στην τσέπη σας! Αυτή η εφαρμογή σας προσφέρει πάνω από 1.700 ασκήσεις και 75 προπόνησης με περισσότερα από 1.000 βίντεο και 4.000 ασκήσεις φωτογραφιών και κινούμενων σχεδίων. Μπορείτε να ταξινομήσετε αυτή την… φορητή βιβλιοθήκη με μυϊκή ομάδα ή τύπο εξοπλισμού, ακόμα και να δημιουργήσετε τις δικές σας ρουτίνα έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι οι προπονήσεις σας θα λειτουργούν πάντα για σας.

BodySpace — Social Fitness App

Η εφαρμογή διαθέτει διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν κατασκευαστεί από επαγγελματίες εκπαιδευτές, αθλητές και μέλη της κοινότητας του BodySpace, όλα σχεδιασμένα για να κάνουν τη γυμναστική μια συνεχόμενη κατάσταση στη ζωή μας! Αν δεν είστε έτοιμοι να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους γυμναστικής ή απλά θέλετε να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί, μπορείτε να επιλέξετε μία προπόνηση ή να βρείτε ασκήσεις που βασίζονται σε ομάδα μυών, τύπο εξοπλισμού και αξιολόγηση της κοινότητας.

Jillian Michaels — Training and Meal Plans

Με αυτήν την εφαρμογή, ο γυμναστής celebrities Jillian Michaels σε συνδυασμό με τη διατροφή σας, σας καθοδηγούν στη σωστή προπονήση. Επιλέξτε το επίπεδο προπόνησής σας, τους στόχους γυμναστικής σας μέσα από 550 ασκήσεις και προγραμμάτα που διαρκούν 30, 60 ή 90 ημέρες.

 

JEFIT Workout

Θέλετε να είστε πάντα σε φόρμα; Τότε αυτό μπορεί να είναι για σας. Με μια βάση δεδομένων άσκησης με περισσότερες από 1.300 ασκήσεις, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε νέες κινήσεις και να δημιουργήσετε τις δικές σας συνήθειες.  Παρακολουθήστε τα βάρη σας, τις επαναλήψεις και τα σετ, χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη για εκπαίδευση κατά διαστήματα και χρόνο ανάπαυσης και ακόμη και σημειώστε κατά την εκμάθηση. Μετά από μια μεγάλη προπόνηση, ελέγξτε την ηλεκτρονική κοινότητα για να μοιραστείτε στατιστικά στοιχεία και συμβουλές.

Runkeeper

 Ψάχνετε να διαμορφώσετε μία διαδρομή 5 χλμ; Έχετε μπροστά σε έναν μαραθώνιο; Το Runkeeper είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κρατήσετε τον στόχο σας δίνοντάς σας κίνητρο. Με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις στόχου γυμναστικής, ρυθμίζετε τους όρους φυσικής κατάστασης ενώ η εφαρμογή παρακολουθεί την πρόοδό σας. Τα μηνύματα ήχου, οι εικονικές ομάδες εκκίνησης και οι ενσωματωμένες προκλήσεις σας κρατούν σε εγρήγορση!

Up

Aυτή η εφαρμογή καταγράφει κάθε σου δραστηριότητα! Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα, την πρόσληψη τροφής και θερμίδων, ακόμα και τον ύπνο σας. Έπειτα χρησιμοποιήστε λειτουργίες όπως το Smart Coach για να ορίσετε προσωπικές προκλήσεις, όπως να πιείτε περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα.

Fitstar Personal Trainer

Με αυτή την εφαρμογή παίρνεις το γυμναστήριο μαζί σου! Σου προσφέρει εξατομικευμένες προπονήσεις βίντεο που κυμαίνονται από επτά έως 50 λεπτά, ώστε να μπορείτε πάντα να έχετε την τέλεια προπόνηση. Επιπλέον, προστίθενται νέες ασκήσεις κάθε μήνα, έτσι ώστε οι προπονήσεις να μην βαρεθείτε ποτέ

 

Spring

Θέλατε το δικό σας soundtrack; Τότε αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για εσάς! Συγχρονίζει τη μουσική με το ρυθμό σας, ώστε να μπορείτε να κρατάτε την έντασή σας, να αυξάνετε την ταχύτητα και να διατηρείτε την καλή σας φόρμα ενώ περπατάτε ή τρέχετε. Ένα ενσωματωμένο GPS παρακολουθεί τη διαδρομή σας, την απόσταση, τις θερμίδες που καίτε ανάλογα με το ποια τραγούδια παίζουν!

5F: Find Fit Friends

Είστε λίγο πιο κοινωνικοί από τους άλλους και θέλετε παρέα στην γυμναστική; Χρειάζεστε έναν παρτενέρ για να παίξετε τένις; Το 5F σας βοηθάει να βρείτε φίλους… γυμναστικής για όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Βρείτε και συνομιλήστε με νέους φίλους με βάση την ηλικία, το φύλο, τη δραστηριότητα και την τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο ικανοτήτων σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τη σωστή προπόνηση. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή “θέλουμε να δοκιμάσουμε”, ώστε να μπορείτε να διευρύνετε τον ορίζοντα φυσικής κατάστασης και να δείτε ένα νέο άθλημα ή προπόνηση.