Πόσες φορές δεν έχουμε προσπαθήσει να χωρέσουμε τα πάντα σε ένα 24ωρο και αυτό δεν φτάνει! Και βέβαια, τι κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς; Μα φυσικά, κόβουμε χρόνο από τον ύπνο μας αλλά και από την προ-ύπνου ρουτίνα μας! Και αυτό είναι μέγα λάθος!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε περιπτώσεις εξαιρετικά επιτυχημένων και αναγνωρισμένων ανθρώπων παγκοσμίως και την βραδυνή τους ρουτίνα, που δεν την αλλάζουν ό,τι και να γίνει! Μήπως κάτι ξέρουν;

Bill Gates – O βιβλιοφάγος

Διαβάζει πάντα για μία ώρα. Ο συνιδρυτής της Microsoft, χαλαρώνει στο κρεβάτι του διαβάζοντας, ανεξαρτήτως από το πόσο αργά είναι. Τελειώνει ένα βιβλίο την βδομάδα και μάλιστα έχει δική του προσωπική λίστα με τα βιβλία που κατά τη γνώμη του πρέπει να διαβάσει ο καθένας.

Σέριλ  Σάντμπεργκ – Σβήνει το τηλέφωνο της

Απίστευτο και όμως αληθινό εάν σκεφτεί κανείς πως η COO του Facebook αποσυνδέεται από το τηλέφωνό της πριν πάει για ύπνο, γιατί θέλει να εξασφαλίσει ένα ήρεμο χωρίς εκπλήξεις βράδυ! Η ίδια λέει πως πολλές είναι επώδυνο, αλλά το κάνει.

Αριάνα Χάφινγκτον – Το απαραίτητο ζεστό μπανάκι!


Η πρώην σιδερά κυρία της The Huffington Post αποφάσισε να ακολουθήσει μια αυστηρή ρουτίνα ύπνου, αφού πρώτα έφτασε να κατέρρευσει μέσα στο γραφείο της εξαιτίας της εξάντλησης και μάλιστα έσπασε τα ζυγωματικά της.  Μετά το περιστατικό κοιμάται από  επτά έως εννέα ώρες, κλείνοντας όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της, κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο και διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Oprah Winfrey – Το μυστικό της ο διαλογισμός

Η γυναίκα των επιχειρήσεων, η ηθοποιός, η παραγωγός, αυτή η πολυτάλαντη και πολυάσχολη γυναίκα, η Oprah βρίσκει τον χρόνο να διαλογιστεί δύο φορές την ημέρα. Η μία φορά είναι απαραίτητως πριν πάει για ύπνο.

Gwyneth Paltrow  – μασάζ


Η δημοφιλής ηθοποιός ξεκινάει τη ρουτίνα του ύπνου της από τις  8 μ.μ. και το μυστικό της για ένα ήρεμο βράδυ είναι ένα μασάζ ποδιών ή κεφαλής πριν τον ύπνο.

Μπάρακ Ομπάμα! Το φιλί στη Μισέλ, το χάδι στα κορίτσια και ένα βιβλίο


Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ όσο ήταν στον Λευκό Οίκο, δεν ήταν εύκολο να διατηρήσει την ρουτίνα του ύπνου του! Όμως η διαδικασία που ακολουθούσε ό,τι ώρα και αν πήγαινε για ύπνο, ήταν να χαϊδέψει τις κόρες του στην πλάτη για καληνύχτα, να δώσει ένα φιλί στην Μισέλ, την γυναίκα του και να διαβάσει έστω και λίγο ένα βιβλίο.

 Stephen King – Πλύσιμο χεριών


Ο συγγραφέας τρόμου και επιστημονικής φαντασίας έχει την ίδια ρουτίνα κάθε βράδυ: Πλένει τα χέρια του και τακτοποιεί με συγκεκριμένο τρόπο τα μαξιλάρια του!

Έμινεμ- Σβήνει όλα τα φώτα!

Ο Έμινεμ, έχει μανία με το απόλυτο σκοτάδι! Δεν μπορεί να κοιμηθεί, εάν δεν έχει σβήσει και το τελευταίο μικρό φωτάκι!