ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λατρεύουμε τα όμορφα μαλλιά, τα ωραία χτενίσματα! Και η φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι μας έδειξε το δρόμο για την απόλυτη τάση στα μαλλιά! Ποια είναι; Οι πλεξούδες! Πλεξούδες χαλαρές, πλεξούδες περίεργες, πλεξούδες παντού και για όλα τα στυλ!

Στο πλάι! Εύκολη, γρήγορη, ιδανική για όσες δεν πιάνουν τα χέρια τους! Είναι δροσερή, είνει girly και θα δώσει στο στυλ σας χάρη και γλυκύτητα!

Στο πλάι, ψαροκόκκαλο! Όποιας πιάνουν τα χέρια της, θα κάνει θαύματα! Αυτή η πλεξούδα είναι σικ, ιδιαίτερη, εντυπωσιακή! Σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Ρομαντική! Με αυτό το χτένισμα, είστε μία πριγκίπισσα του σήμερα! Λίγο μποέμ, λίγο ρομαντικό, αυτό το χτένισμα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας αλλά και το ντύσιμο σας!  Και δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε! Φτιάχνουμε χαμηλά δύο πλεξούδες και τις ενώνουμε στο πάνω μέρος του κεφαλιού! Τις στερεώνουμε και είμαστε έτοιμες!
Boxer braids! Οι πλεξούδες του… μποξέρ! Συνοδεύουν άψογα ένα αθλητικό στυλ, είναι ξεχωριστές και έχουν άποψη! Σίγουρα δεν είναι για όλες τις ώρες αλλά τις αγαπάμε!

Πλεξούδα σχοινί! Είναι τόσο απλή και εύκολη, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή! Είναι η αγαπημένη μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here