ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τελικά αυτές οι μπάλες μάλλον με… ακολουθούν παντού! Θυμάστε πριν λίγο καιρό τι είχε συμβεί στην βόλτα μου στην Ερμού;

Σήμερα λοιπόν, βρέθηκα στην πλατεία Ελευθερίας για έναν καφέ με μία φίλη μου και να σου μπροστά μου πάλι οι τεράστιες πολύχρωμες μπάλες!

Τι γίνεται λοιπόν, με αυτές τις μπάλες που έχουν κατακλύσει την πόλη και έχουν γίνει talk of the town! Ε, λοιπόν είπα, αυτή τη φορά, θα το λύσω το μυστήριο!

Και να που τα κατάφερα και σας έχω την απάντηση!


Οι υπέροχες αυτές, χρωματιστές μπάλες που εμφανίστηκαν στην Ερμού, την Κλαυθμώνος, την πλατεία Κοραή, το Πάρκο Ελευθερίας και σε πολλές ακόμα περιοχές- ξέρω ξέρω και εσείς τις έχετε δει, είναι οι μπάλες της επιτυχημένης καμπάνιας «Ζήσε το παιχνίδι», με την οποία ο ΟΠΑΠ βάζει στην κυριολεξία τους παίκτες στην καρδιά του παιχνιδιού, όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Χείρα βοηθείας. Στην λύση τους μυστηρίου, μου έδωσε το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο, οι μπάλες που σχηματίζουν το γνωστό σε όλους μας ανθρωπάκι στο λογότυπο του ΟΠΑΠ, «εισβάλουν» δυναμικά μαζί του σε τρισδιάστατη μορφή σε διάφορα σημεία της πόλης και αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα όλων.

Υπό τον ήχο του «Let me entertain you» του Robbie Williams, που δίνει το ρυθμό και τον παλμό στη διασκέδαση, ο ΟΠΑΠ λέει «Ζήσε το παιχνίδι» και μας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Το «Ζήσε το παιχνίδι» δεν κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με αυτό τον τρόπο. Ήδη εμφανίζεται και σε στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες πολυκαταστημάτων και πολυσύχναστα σημεία σε όλη την Ελλάδα μετατρέποντας την κάθε μας στιγμή σε μοναδική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here