Kορίτσια μου γεια σας.  Πολλές φορές με ρωτάτε τι να κάνετε για να αναζοπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας που με τον καιρό, τη ρουτίνα, τις υποχρεώσεις και τα καθημερινά προβλήματα σιγοκαίει.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε σχέση και κάθε γάμος χρειάζεται πολύ δουλειά για να κρατηθεί ζωντανός και κυρίως…ζωηρός. Αρχικά, σας είχα συμβουλεύσει, να βρίσκετε χρόνο να περνάτε οι δυό σας, μόνοι μαζί με τον άντρα σας. Εσείς ξέρετε πότε θα τον βρείτε. Μπορεί να είναι όταν τα παιδιά κοιμούνται ή όταν λείπουν στους παππούδες τους.

Τώρα θα πούμε τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ μαζί με το σύντροφό σας στο σπίτι, χωρίς έξοδα, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να του ετοιμάσετε ένα όμορφο δείπνο και να επιλέξετε ένα καλό κρασί για να το συνοδεύσετε. Προσοχή πρέπει να δώσετε και στη μουσική υπόκρουση της βραδιάς αλλά και στην ατμόσφαιρα. Καλό θα είναι ο φωτισμός να είναι χαμηλός και κατά προτίμηση ανάψτε κεριά.

Ένα τέτοιο δείπνο, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε, να γελάσετε και να νιώσετε όπως τον πρώτο καιρό που βγαίνατε ραντεβού. Χορέψτε, γιατί όχι; Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι και ελάτε πιο κοντά με το ρυθμό του. Ανάψτε το τζάκι και ολοκληρώστε το ποτό σας κοιτώντας τη φωτιά. Είναι μικρά, ανέξοδα πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Και θα με θυμηθείτε…

Διαβάστε ακόμη:

Η πιο κομψή επιλογή αντί για πανωφόρι για τις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου

Το ιδανικό χτένισμα για να πάτε στο σχολείο των παιδιών σας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζει φωτογραφίες της από το παρελθόν! Ακομπλεξάριστη αναφέρει το μεγάλο λάθος που έκανε στο πρόσωπό της (Photos)