Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την υγειά μας, την ευεξία μας και την ενέργειά μας, από το πρωινό μας γεύμα.

Προσωπικά νιώθω ότι το πρωινό μπορεί να καθορίσει στην συνέχεια της ημέρας ακόμα και την διάθεσή μου. Γι’ αυτό επιλέγω πάντα το πρωινό μου να είναι υγιεινό και κατάλληλο να με κρατήσει χορτάτη ακόμα και μέχρι το απόγευμα όταν γυρίζω από την δουλειά ή από την παραλία τώρα που είναι καλοκαίρι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι δύο απλά βήματα στην κουζίνα μου για να δημιουργήσω το ιδανικό πρωινό για μένα και την οικογένεια μου.

Ξεκινώ την ημέρα μου με έναν υπέροχο συνδυασμό από νιφάδες σίκαλης, βρώμης, καλαμποκιού και αποξηραμένων φρούτων. Όλα αυτά τα βρίσκω στο muesli δημητριακών το οποίο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που μου δίνουν την ενέργεια που χρειάζομαι όλη τη μέρα.

Στο πρωινό μου εντάσσω πάντα το αγαπημένο μου ρόφημα αμυγδάλου που είναι πλούσιο σε Ασβέστιο και Βιταμίνες, ενώ είναι χαμηλό σε λιπαρά.

Από το ελληνικό πρωινό δεν γίνεται να λείπει ο καφές… Είναι η στιγμή που τον απολαμβάνω παράλληλα με το γεύμα μου. Για να μην νιώθω τύψεις, χρησιμοποιώ καστανή ζάχαρη. Η καστανή ζάχαρη  είναι ακατέργαστη και 100% φυσικό προϊόν από ζαχαροκάλαμο. Έτσι την προτιμώ και στην ζαχαροπλαστική μου για πιο υγιεινά γλυκά.

Πέρα από το χορταστικό πρωινό, δεν αμελώ τα μικρά μου ελαφριά γεύματα μέσα στην ημέρα. Λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών του καλοκαιριού δίνω προσοχή ώστε το γεύμα μου να μην με βαρύνει. Επιλέγω μια δροσιστική σαλάτα ταμπουλέ με πλιγούρι  που είναι πηγή φυτικών ινών και πλούσιο σε Μαγγάνιο. Χρησιμοποιώ το πλιγούρι και στα υπέροχα καλοκαιρινά πιάτα μου όπως τα γεμιστά , αντικαθιστώντας το ρύζι με πλιγούρι, και το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο!

Χρησιμοποιώντας όλα τα προϊόντα Fytro μπορείτε να είστε ήσυχοι για το διατροφολόγιό σας αφού πρόκειται για μια πλήρη σειρά ισορροπημένης διατροφής, ιδανική για όσους νοιάζονται για την διατροφή τους και ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς να τους λείπει η νοστιμιά και η απόλαυση σε κάθε γεύμα.

 

Στην Fytro θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε ώρα της ημέρας όπως Δημητριακά, Καστανή & Μαύρη Ζάχαρη,Ζυμαρικά, Ρύζι, Κινόα, προϊόντα Σόγιας, Υποκατάστατο Άλατος, Ρυζογκοφρέτες, Μαρμελάδες και Σοκολάτες.