ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα χρειαστείς μόλις τρία βήματα… για να αποκτήσεις την τέλεια απόχρωση στα μαλλιά σου με σύμμαχο την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή από τον Schwarzkopf, με βασικό συστατικό την κερατίνη!

Ο Schwarzkopf κάνει την εφαρμογή της βαφής εύκολη και γρήγορη για κάθε γυναίκα που θέλει να βάψει τα μαλλιά της μόνη της στο σπίτι και δεν δέχεται να συμβιβαστεί σε τίποτα που να αφορά το αποτέλεσμα. Η λύση που προσφέρει είναι η μόνιμη περιποιητική βαφή Keratin Color, η οποία χάρη στο σύμπλεγμα κερατίνης, που περιέχεται στη σύνθεσή της, χαρίζει έντονη περιποίηση και ένα πλούσιο, ζωντανό χρώμα γεμάτο φυσικά ρεφλέ. Διαβάστε παρακάτω:

Τα οφέλη της κερατίνης

Το σύμπλεγμα της κερατίνης της φόρμουλας, είναι ένα μείγμα, που αποτελείται από περιποιητικά συστατικά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη δομή της τρίχας. Μάλιστα, η δράση του είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα μαλλιά σου καθώς χαρίζει ενδυνάμωση και λάμψη. Σε αυτά πρόσθεσε ότι τα μαλλιά σου δείχνουν ακόμη πιο πλούσια και λαμπερά.

Τα 3 βήματα της επιτυχίας

Υπάρχουν 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε ένα τέλειο χρώμα. Καθένα από αυτά είναι εμπλουτισμένο με Κερατίνη που περιποιείται τα μαλλιά σε βάθος σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή, για λιγότερο σπάσιμο της τρίχας. Συγκεκριμένα, αρχικά εφαρμόζεις στα μαλλιά σου το serum περιποίησης με κερατίνη, που προστατεύει τα μαλλιά και φροντίζει τις ταλαιπωρημένες άκρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείς την κρέμα βαφή, που περιέχει σύμπλεγμα κερατίνης και χρωστικά πιγκμέντα ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίζουν έντονο, ομοιόμορφο χρώμα, με 100% κάλυψη των λευκών και όλα αυτά χωρίς τη δυσάρεστη μυρωδιά της αμμωνίας. Στο τρίτο και τελευταίο βήμα, μετά τη βαφή, εφαρμόζεις τη μαλακτική κρέμα περιποίησης με κερατίνη, η οποία λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.

Γιατί να την επιλέξεις…

-Χαρίζει υπέροχο έντονο χρώμα με φυσικά ρεφλέ

– περιποιείται την τρίχα για έως 80%* λιγότερο σπάσιμο

– Προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών σε όλες τις αποχρώσεις.

* σε σχέση με μη περιποιημένα μαλλιά

Την Keratin Color από τον Schwarzkopf θα τη βρεις σε 22 υπέροχες αποχρώσεις για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here