Stamatinas Team

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστώ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για θέματα μόδας και ομορφιάς, σκέφτηκα τι μπορώ εγώ να προσφέρω σε μια γυναίκα που ξέρει από στυλ και το αποδεικνύει καθημερινά… Διαβάστε παρακάτω:

Έχει την ικανότητα ότι φοράει να το κάνει τάση και να εμπνέει κάθε γυναίκα που την ακολουθεί. Αυτό όμως που την διαπρέπει είναι η κομψότητα, η φινέτσα και το χαμόγελο.

Η δικιά μας Σταματίνα γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Δίδυμος στο ζώδιο. Τα πρώτα της βήματα στην Δημοσιογραφία τα έκανε στην σχολή του ANT1 όπου αργότερα εργάστηκε στον όμιλο ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών παραγωγών. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με την Σταματίνα να διανύει μια τεράστια επαγγελματική πορεία στον χώρο των Media. Τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ πιο happy τα πρωινά μας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha παρουσιάζοντας την εκπομπή Happy Day.

Τον Ιούνιο του 2011 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό με τον οποίο απέκτησαν 2 πανέμορφες κορούλες.

Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά. Αυτά που δεν ξέρουμε για την Σταματίνα και που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού αποφασίσαμε να την ρωτήσουμε. Και φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί στην ομάδα της… Μαζέψαμε μερικές από τις ερωτήσεις που μας θέτουν καθημερινά οι αναγνώστες του Youweekly.gr και το You&Me για να μας τις απαντήσει