Tα τελευταία 5 χρόνια, που είμαι μια ευτυχισμένη μανούλα δύο υπέροχων κοριτσιών, ο χρόνος μου αναγκαστικά είναι πιο περιορισμένος χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως αμελώ την καθημερινή μου περιποίηση, όσο κουρασμένη και εάν αισθάνομαι! Άλλωστε κορίτσια μου είμαστε αυτό που νιώθουμε! Άρα όταν μας αρέσει αυτό που αντικρίζουμε στον καθρέφτη τότε το εκπέμπουμε και στους άλλους.

Έτσι, έχω ανακαλύψει έξυπνους τρόπους για να φροντίζω τον εαυτό μου ξεκλέβοντας λίγο από τον ελεύθερό μου χρόνο για την προσωπική μου ρουτίνα ομορφιάς. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πως τα καταφέρνω η απάντηση είναι απλή! Προσπαθώ βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα στη ζωή μου τους δυο μονάκριβους θησαυρούς μου να μην ξεχνώ ότι πάνω από όλα εκτός από μητέρα είμαι και μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα που αγαπά και φροντίζει τον εαυτό της!

Γι’αυτό το λόγο πάντα ξεκινάω την ημέρα μου με ένα καλό καθαρισμό προσώπου! Θυμάμαι από μικρή τη μητέρα μου να μου υπενθυμίζει ότι το πιο σημαντικό βήμα για ωραίο δέρμα είναι το καθαρό γι αυτό για μένα ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω για να προετοιμάσει σωστά το δέρμα μου ούτως ώστε να υποδεχθεί στη συνέχεια το σέρουμ και την κρέμα μου. Μετά σκουπίζω απαλά το πρόσωπό μου με μια βαμβακερή πετσέτα για να αποφύγω τους ερεθισμούς και απλώνω λίγες σταγόνες από τον αγαπημένο μου αντιγηραντικό ορό, που δεν είναι άλλο από το Revitalising Serum της Frezyderm, σε μέτωπο, ζυγωματικά και πηγούνι.

Αφού απορροφηθεί καλά απλώνω-με απαλές κυκλικές κινήσεις- μια μικρή ποσότητα από την αντιγηραντική κρέμα ημέρας Active Block SPF25 της Frezyderm σε πρόσωπο και ντεκολτέ κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Για να αντιμετωπίσω τα σημάδια της κούρασης που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια και που είναι όλο και πιο έντονα μετά από “δύσκολες” νύχτες με τα παιδιά εφαρμόζω ταμποναριστά την κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους Eye Balm της Frezyderm, που αμέσως μου χαρίζει ένα ξεκούραστο βλέμμα.
Όμως η ιεροτελεστία φροντίδας της επιδερμίδας μου δεν σταματά εκεί… έτσι μόλις βάλω για ύπνο τις μικρές μου κάνω ξανά ένα επιμελή καθαρισμό για να αφαιρέσω τα υπολείμματα μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα μου.

Στη συνέχεια εφαρμόζω την κρέμα νύχτας Night Force A + E Cream της Frezyderm, η οποία φροντίζει να με περιποιηθεί όλη τη νύχτα για να ξυπνήσω όμορφη και λαμπερή το πρωί!
Γι’αυτό αγαπημένες μου μανούλες που γιορτάζουμε την Κυριακή, δημιουργήστε την δική σας ρουτίνα καθαρισμού και περιποίησης και θα νιώσετε πολύ καλύτερα!