Αγαπημένες μου, το να είμαστε γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά έχει και την δική του χάρη.

Ως γυναίκες λοιπόν, γλυκές μου, που σέβονται τον εαυτό τους επιβάλλεται να φροντίζουμε καθημερινά την εμφάνισή μας. Τα casual looks που μπορεί να υιοθετήσει η κάθε μία για τις καθημερινές της εμφανίσεις είναι πολλά, τι γίνεται όμως όταν θες να ετοιμαστείς για μια βραδινή έξοδο; Η γραμμή που χωρίζει την εντυπωσιακή και σικ εμφάνιση από την άσχημα προκλητική και φθηνή παρουσία είναι πολύ λεπτή… και δεν πρέπει να την ξεπεράσετε κορίτσια μου… Διαβάστε παρακάτω…

Η πιο safe επιλογή είναι το total black look… Είναι ένα κλασικό χρώμα, το οποίο σου δίνει μεγάλη επιλογή συνδυασμών οπότε γλιτώνεις από μεγάλο κίνδυνο, πίστεψέ με.. Προσωπικά για βραδινές μου εμφανίσεις προτιμώ midi ύφος στα ρούχα μου… Φαντάζουν περισσότερο κομψά από ένα mini φόρεμα που μπορεί να χαρακτηριστεί προκλητικό κι από ένα πολύ πολύ μακρύ φόρεμα το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί αντιστοίχως πολύ συντηρητικό.

Αν θελήσετε, δε, να φορέσετε ένα maxi φόρεμα, για αν γλιτώσετε τον χαρακτηρισμό “συντηρητικό”, επιλέξτε ένα κομμάτι το οποίο θα έχει πάνω απαλή, διακριτική χρυσόσκονη, ή δαντέλα και θα του δίνει μια πιο μοντέρνα διάθεση.

Φιλιά πολλά!