Αγαπημένες μου αναγνώστριες σήμερα θα ασχοληθούμε με το τζιν.

Τα τζιν παντελόνια και τα τζιν μπουφάν είναι τα αγαπημένα ρούχα όλων μας! Τα τελευταία χρόνια,το τζιν πουκάμισο έκανε την εμφάνιση του στη μόδα με μεγάλη επιτυχία και πια ήρθε η στιγμή για τον συνδυασμό…όλων αυτών μαζί! Διαβάστε παρακάτω…

To total denim ή total jean look,είναι λίγο δύσκολο να φορεθεί γιατί μπορεί το αποτέλεσμα του να είναι από υπερβολικό, μέχρι βαρετό. Γι’αυτό πρέπει να ξέρεις όλους τους τρόπους που μπορείς να το φορέσεις και τους συνδυασμούς που του ταιριάζουν…

1.Μονοχρωμία.

Αυτή είναι η πιο safe επιλογή. Διάλεξε ένα σκούρο ή ένα ανοιχτό τζιν και συνδύασε το με πουκάμισο στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look με μια oversized τσάντα σε διαφορετικό ύφασμα και χρώμα για να σπάσεις την μονοτονία.

2.Αmerican style!

Διάλεξε ένα ανοιχτό πουκάμισο και φόρεσε το με ένα σκούρο τζιν παντελόνι καμπάνα. Μην υπερβάλλεις στα αξεσουάρ και συνδύασε το με καφέ ή ταμπά παπούτσια.

Εγώ προσωπικά προτιμώ το american light αλλά σε πιο μικρές αποκλίσεις.

Για επίσημες εμφανίσεις μπορείς να το συνδυάσεις με ψιλές γόβες. Προτίμησε χρώματα έντονα, όπως κόκκινο ή ροζ για να μην κάνεις το σύνολο σου βαρετό αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις σικάτη… Για πιο casual εμφανίσεις μπορείς να το φορέσεις με τα αθλητικά σου και μια backpack τσάντα.

Φιλάκια πολλά.