ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η θετική σκέψη δεν έρχεται με το πάτημα ενός κουμπιού ούτε είναι σαν την νεράιδα του παραμυθιού που θα λύσει έτσι μαγικά όλα σου τα προβλήματα.
Τελευταία ακούς συνέχεια την φράση «Δες το ποτήρι μισογεμάτο» και μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία, την μιζέρια και κατσουφιασμένα πρόσωπα που υπάρχουν όπου κι αν γυρίσεις το κεφάλι σου αλλά δεν ξέρεις πως.. Σου ακούγεται βουνό και παντελώς αδύνατο ..το να δεις ξαφνικά τη ζωή μέσα από ένα ροζ πρίσμα ή μια θετική οπτική γωνία. Κι όμως υπάρχει κι άλλη λύση.

Προχώρα βήμα βήμα :
Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα χαμόγελο, Μετατόπισε την όποια αρνητική σκέψη σου τριβελίζει το μυαλό και νιώσε αποφασισμένος ότι η σημερινή ημέρα θα είναι μια υπέροχη ημέρα γεμάτη στιγμές και αφορμές που θα σου χαρίσουν μόνο χαμόγελα.
Αν το καταφέρεις αυτό έχει διανύσει τη μισή απόσταση μέχρι το περιβόητο μισιγεμάτο ποτήρι.

Για να διανύσεις την άλλη μισή ..απλά μην αφήσεις αυτή την καλή σου διάθεση να χαλάσει για το παραμικρό που μπορεί να σου συμβεί.
Π.χ την κίνηση στους δρόμους, τα νεύρα του διευθυντή σου, το ραντεβού που σου ακύρωσαν κ.ο.κ.

Μάθε να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου και αφέσου μόνο σε ό,τι γεμίζει την καρδιά σου. Οι άνθρωποι που σκέφτονται θετικά έλκουν και θετικά στοιχεία στη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here